DEZVOLTAT DE:                              SPRIJINIT DE:

O lună până la Cros pentru școli Pașcani

ALEARGĂ PENTRU SCHIMBARE, ALEARGĂ LA CROS PENTRU ȘCOLI! De astăzi Cros pentru școli Pașcani intră în linie dreaptă și mai numără doar 30 de zile rămase până la START. Cu această ocazie, invităm toți pasionații de mișcare și de schimbare să se înscrie la ediția din 2019 a evenimentului. Perioada de înscriere a alergătorilor la Cros pentru școli Pașcani continuă până pe 25 aprilie iar în acest interval cei care îndrăgesc mișcarea și îmbrățișează principiile sănătoase ale implicării în comunitate cu intenția de a produce o schimbare sunt așteptați să se înscrie ca alergători. În același timp, toți cei care pot face o donație pentru a sprijini echipele de proiect sunt invitați să se alăture evenimentului în calitate de susținători.

 

 

Întrucât Cros pentru școli este un eveniment care pune în centrul atenției îmbunătățirea condițiilor educaționale, pentru copii și profesori, participarea este gratuită. Pentru adulți, condiția participării este realizarea unei donații inițiale de 20 de lei care va merge direct către proiectele înscrise. La  eveniment, alergătorii se pot înscrie individual sau în echipe de până la 30 de membri și pot fi susținuți de prieteni și familie în efortul lor de a îndeplini obiectivul financiar cu care doresc să susțină proiectul.

CE ESTE CROS PENTRU ȘCOLI

Este un eveniment sportiv de strângere de fonduri, prin care oamenii susțin inițiativele venite din comunitate, pentru a îmbunătăți peisajul educațional local. În același timp, Cros pentru școli se poziționează ca cel mai mare eveniment de strângere de fonduri prin alergare, dedicat școlilor. El creează contextul potrivit inițiativei, schimbării și îmbunătățirii educației în oraș. Ca exemplu, pnă în acest moment școlile din orașul Iași care s-au implicat și au participat la Cros pentru școli au reușit modernizarea laboratoarelor de științe, a celor de limbi moderne sau chiar a sălilor de sport pe care le-au dotat la standarde europene.

Cu alte cuvinte, prin Cros pentru școli, se realizează acel cadru civic în care ideile bune sunt puse în aplicare, indiferent de unde pornesc: de la directori, profesori, elevi, părinți sau oameni care au un cuvânt valoros de spus pentru îmbunătățirea experienței școlare.

Pe 11 mai, la ora 10.00, ne vedem la START și alergăm împreună pentru schimbare în Pașcani!

 

Proiect realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, un program dezvoltat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile în parteneriat cu Romanian-American Foundation, sprijinit de Enel România și Ursus Breweries (www.inovarecivica.fdsc.ro).